E cigaret med damp har holdt mig røgfri

For lige præcis 6 måneder og 3 dage siden sad jeg til en privat fest og hyggede mig gevaldigt med mine gamle soldaterkammerater. Vi havde 10 års jubilæum og nogen af dem havde jeg ikke set siden den gang.
Det var rigtig sjovt og alle de gamle soldaterhistorier blev fortalt om og om igen, med ekstra detaljer selvfølgelig.

I min deling var vi 8 rygere og det var ikke mange dengang, men til den her fest var vi faktisk kun 3 almindelige rygere tilbage. De resterende var holdt op med at ryge eller så var de startet med at dampe på e cigaretter.

En e cigaret med damp havde jeg set før, men aldrig prøvet en. Det fik jeg lov til den dag og jeg må sige, at den fungerede fantastisk. Der var masser af krads i halsen, som var det en almindelige cigaret, men den jeg prøvede var også med nikotin.

Efter en meget vellykket fest med masser af snaps etc. havde jeg den sædvanlige kvalme og hosten efter 60 smøger. Jeg besluttede mig derfor, at jeg ville prøve sådanne e cigaretter. Jeg gik derfor ind og søgte på e cigaret på google.dk og fandt frem til webshoppen www.Smartsmoke.dk.

Det her var jo min første e cigaret og jeg vidste overhovedet ikke, hvilken jeg skulle vælge. De havde heldigvis en rigtig god vejledning til begyndere, så jeg fandt hurtigt frem til en e cigaret startpakke. Jeg fik købt en e cigaret og noget væske til en e cigaret om lørdagen og forventede faktisk først, at få den midt på ugen, da de kørte med gratis fragt.

Allerede om mandagen var e cigaretten landet på min adresse. Jeg gik hurtigt igang med at bruge den og siden den gang, som er 6 måneder siden nu, har jeg været røgfri.
Det syntes jeg faktisk selv er mega godt gået. Jeg klapper mig selv på skulderen. Efter jeg er holdt op med at ryge, har jeg fået meget mere overskud i hverdagen og jeg er faktisk i så god form, at jeg har løbet mit første halvmarathom i 10 år.

Derfor vil jeg råde alle rygere til, at smide cigaretten i skraldespanden og gå igang med at dampe løs.

Disclaimer

1 comment on E cigaret med damp har holdt mig røgfri

  1. Jeg har også smidt cigaretterne i skraldespanden og skiftet til en el-cigaret. Jeg har ikke fortrudt det 1 sekund siden.

    Jeg har fået det meget bedre både fysisk og psykisk.
    Jeg er generelt bare blevet en mere lykkelig mand.

    John

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *