Fede sneakers fra Nike

De fleste kender Nike, og medmindre du har levet under en sten, så har du også opdaget, at Nike laver superfede sneakers til hverdagsbrug. Selvom Nike startede med at producere sportstøj, så har de efterhånden også haft held til at dominere hverdagstøjet med deres fede t-shirts, smarte sneakers og lækre kvalitet. Jeg har altid dyrket meget sport, og der har Nike været en naturlig del af hverdagen – men selvom jeg er stoppet med sporten, så Nike fortsat en del af hverdagen.

Nike har sat gang i et nyt koncept, der skal tilføre endnu mere liv til deres hverdagskollektion. Det går under navnet Nike 6.0, og dækker over alt fra sneakers til t-shirts. Nike 6.0 er lækkert hverdagstøj, der appellerer til streetwear-elskere.

Must-haves fra Nike 6.0

Jeg drømmer tit om at have uendeligt mange penge, så jeg kan få råd til at købe alle de ting, jeg gerne vil. Men sådan er det desværre ikke. Vi må prioritere, hvis der også skal være råd til mad og så videre. Jeg vil derfor prøve at rangere de sneakers fra Nike 6.0, som jeg allerhelst vil eje.

Det første par, er de såkaldte Nike Janoski, der bringer nyt liv til den klassiske Nike-sko med luftpuder i hælen. Den har fået et gevaldigt ansigtsløft, og det ser rigtigt godt ud. Nike Janoski kommer i mange forskellige farver, og det er streetwear fra øverste hylde.

Hvis jeg ikke måtte få ovenstående, så ville jeg sukke langt efter et par Nike Zoom Janoski. Det er en klassisk skateboardsko med flad sål, der ligeledes kommer i mange forskellige farver. Den sko er meget lav, og det er super fedt (hvis du spørger mig). Nike Zoom Janoski er perfekt til et par shorts eller jeans, og jeg er vild med den.

Slutteligt så kunne jeg godt tænke mig et par Nike Stefan Janoski White Turbo Green. Den minder meget om ovenstående sko, dog med den store undtagelse, at Nike Stefan Janoski White Turbo Green kommer i nogle ret syrede farver. Det minder om en farverig zebra, og det er super cool. Denne sko ville være helt perfekt med et par baggy pants og en cap.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *