Find en vikar

Har din skole eller institution nogle gange brug for en vikar? Så kan du finde en på vikarportal.dk.

I kan selvfølgelig også slå et jobopslag op og tage nogle samtaler med dem, der søger. Det er bare både mere besværligt og mere tidskrævende. Vikarportal.dk gør det nemt og hurtigt at finde en vikar.

Når der er brug for en vikar, skal det ofte gå hurtigt. Der er måske nogen, der har meldt sig syg, og der mangler en til at tage vedkommendes vagter. Så er det smart, at du kan gå ind på vikarportal.dk og hurtigt finde en vikar. Du bladrer simpelthen bare vikarerne igennem, indtil du finder en egnet.

Et katalog

Vikarportal.dk er som en katalog med mulige vikarer. Der er en lang række profiler med folk, der gerne vil have vikarjobs. Du kan se, hvor de er fra, og hvad deres kompetencer er. Du kan altså hurtigt sortere i dem og finde frem til en kvalificeret person, der bor i nærheden.

Ved personerne kan du se et billede og i hvilket område, de ønsker at finde arbejde. Du kan se deres fag og kvalifikationer. De har også mulighed for at formulere en tekst, der fortæller lidt om dem selv. Det er altså mere eller mindre et katalog med ansøgninger. Det er et katalog med mulige vikarer, som du bare kan vælge frit imellem.

Find jeres næste vikar

Skal du bruge en vikar nu, så skynd dig at kigge vikarportal.dk igennem. Du søger bare på postnummer og om du søger en lærer eller en pædagog. Så får du en masse forslag frem, du kan vælge imellem.

Alle profilerne er oprettet af mennesker, der gerne vil have vikarjobs. De går bare også venter på, at du kontakter dem. Så hold dig ikke tilbage. Udvælg nogle stykker, og kontakt dem. Så vil du hurtigt finde ud af, om en af dem er jeres næste vikar.

Vikarportal.dk gør det meget nemmere for dig. Du skal ikke slå et job op og håbe på, at nogen finder det. Du kan selv bladre igennem kandidater og finde den bedst egnede. Det er en mere direkte – og dermed også hurtigere – vej til at få dækket timerne.

Vær ude i god tid

Det kan være stressende, når man skal finde en vikar. Du har aldrig ret lang tid til det, for der er brug for en med den samme. Der skal dækkes nogle timer, og I har et problem, hvis det ikke lykkes.

Da det skal gå så hurtigt, kan du overveje, om I skal prøve at være ude i lidt god tid. Mangler I ikke lige en vikar lige nu, kan du alligevel kigge på vikarportal.dk. Du kan tage dig god tid til at kigge profilerne igennem og finde nogle gode kandidater. Du kan tage en snak med dem, og så kan du finde en eller to, som I kan ringe direkte til, når behovet er der. Du kan lave en aftale med dem om, at du ringer, og så kan de måske springe til med dags varsel.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *