Musik på skibet

Vito…? Jeg kender faktisk ikke skibet, men jeg kender til gengæld partybåden “Dolmer”, som jeg har den fornøjelse at være kaptajn på. Hun er et herligt skib, 130 fod og med masser af luksus og masser af åbne dæk i flere etager. Vi sejler i Caribien omkring Florida, og vi har mange rige gæster (heldigvis har de fleste af dem en rejseforsikring) – de bliver sgu tit syge af druk, manglende søvn og for meget sol. Nå – men tilbage til Dolmer, ikke?

Musik til festerne ombord

Når der er party, skal der danses til den lyse morgen, og det kræver jo nogle ordentlig og solide højtalere, der kan pumpe musikken ud, så de lettere høreskadede unge mennesker kan både høre OG føle det. Den slags køber vi via vores danske selskab hos firmaet Danguitar i Grenå, der har helt styr på den slags Og trods vanet sælger de altså meget andet end lige guitarer – selvom de da godt nok har et kæmpe udvalg af de strengeinstrumenter. Se selv her: http://www.danguitar.dk/

Hvem er det, der fester?

Det er primært unge og rige amerikanere og europæiske turister, der kommer ombord på Dolmer:

1525R-80788

Og de kan altså feste igennem! Når jeg ikke er på broen, og der er fest ombord, sidder jeg ofte og slapper af med hovedtelefoner på – det er simpelthen nødvendigt for ikke at blive blæst skør af al den musik – eller muzak.

Nu skal dette på ingen måde tages som noget negativt, for jeg nyder mit job med at sejle med Dolmer. Og lad mig bare indrømme, at da jeg er ungkarl og i god form, er der mange gode frynsegoder i mit job, når de unge østrogent betingede gæster ombord føler sig lidt ensomme under den tropiske stjernehimmel 😉 Så nej – jeg klager bestemt ikke!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *