Swingerklubber

Jeg har været i swingermiljøet i otte år, så jeg var 19 år, da jeg startede. Jeg havde en par-profil på Scor sammen med en pige, og en dag var der et par, der inviterede os med i en swingerklub – og så blev vi bidt af det. Swingere er generelt meget åbne, ærlige, naturlige og livsbekræftende, så det var et meget nemt miljø at komme ind i. Jeg har hængt ved lige siden og er så meget swinger i dag, at jeg slet ikke rigtig kan undvære det. Og nu er Heidi også blevet hooked.

Er der kommet flere unge swingere?

Ja, helt klart. På det tidspunkt, jeg startede, var det meget usædvanligt at være så ung og så være swinger. Men i dag er det ikke så ualmindeligt, at et par i 20’erne starter med at swinge. Det handler måske om, at specielt de unge piger er blevet mere bevidste om deres seksualitet. De ved, hvad de vil, og de er ikke bange for at sige, at de godt kunne tænke sig at prøve noget forskelligt.

Der er rigtig mange klubber, der har en eller anden form for arrangementer for de unge medlemmer. Og kan en klub have en hel aften, hvor de kun lukker folk under 30 ind, så er det altså et tegn på, at der er et marked for det.

Jeg har været til flere af den slags arrangementer, hvor der kun kommer unge mennesker. Der er adskillige af medlemmerne, der kun kommer til de arrangementer, simpelt hen fordi de ikke rigtigt bryder sig om at være sammen med dem, der er ældre end dem selv. Vi har det selv lidt på samme måde. Men vi er så ikke så bange for at komme der på de andre dage også.

Swingerklubber med sexgynger

De bedste swingerklubber, jeg kan komme i, er dem, hvor der hænger sexgynger ned fra loftet. Det er fantastisk lækkert at have sex i en sexgynge, fordi der er så mange forskellige sexstillinger.

Der findes alverdens typer sexslynger og elskovsgynger, og jeg har nok prøvet 6 forskellige slags. Den sidste sexgynge, jeg prøvede at dyrke sex i, havde en sexgyngestativ, som stod på 4 ben. Jeg foretrækker nok dem, som hænger fra loftet, fordi de er mere stabile.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *