Guide til babyalarmer

Hvis du lige er blevet forælder, eller snart skal have en baby, så er du sikkert ved at blive skør af alle de ting, du skal have styr på; babytøj, babymad og så videre. Babyudstyr kan være en jungle, og det kan være svært at finde rundt i alle de mange produkter.

Mit bedste råd til dig er, at du skal gøre dig klart, hvad du har brug for. Derudover behøver du jo ikke købe alle tingene selv – du kan jo passende ønske dig noget af alt babyudstyret i julegave. I denne artikel vil jeg hjælpe dig lidt på vej med noget af babyudstyret, nemlig babylarmen.

En babyalarm er en hjælp til dig – og sørger for, at du kan være tryg ved din sovende baby, selvom du ikke er i rummet. Når du køber en babyalarm, fra fx NeoNate, får du et sæt bestående af en sender og en modtager. Det fungerer næsten som et sæt walkie-talkie.

Hvis din baby fx begynder at græde, vil du kunne høre det hele via den modtager, som du har placeret tæt på dig. Pas dog på med at blive for afhængig af babyalarmen, da erfaring siger, at du ikke vil få et roligt øjeblik.

Hvad har du brug for?

En babyalarm er ikke et must have, og kan som udgangspunkt sagtens undværes. Det er dog en kæmpe hjælp til dig som forældre, hvis barnet eksempelvis ligger uden for i sin kørepose i barnevognen.

Et mærke som NeoNate producerer babyalarmer til en god pris. Der er nemlig ingen grund til at ofre for mange penge på en babyalarm, hvis du ikke mener, at du har behov for det.

De fleste babyalarm bruger genopladelige batterier, og kan lades op vha en stikkontakt. En babyalarm fra NeoNate er noget særligt i denne sammenhæng, da batteriet holder meget længe – og kan lades meget hurtigt op. Af andre nyttige funktioner på en babyalarm kan nævnes en lang rækkevidde, trackback-funktion og mulighed for at justere lyden. Disse ting er ikke nødvendige for at din babyalarm fungerer, men det kan være meget smart i visse situationer.

Har du nogle gode råd til indkøb af babylarm, så lad mig høre fra dig i kommentarerne. Ellers kan du kigge forbi Babyland.dk, som forhandler markedets mest populære babyalarmer fra bl.a. Neonate, Super Nova og Philips Avent.

Kilde: Baby-alarm.dk

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *